Hobbyhusdyr

"Liv i haven, gi'r glæde i maven"

Jeg hedder Katrine.

Jeg har al den faglige viden omkring opstart og drift at husdyrhold, der betyder, at du ikke behøver bruge utallige aftener i selskab med google og jeg kan sikre at du ikke får brugt alt for mange penge på mislykkede forsøg. Min mission er at du skal have det bedste, sjoveste, nemmeste og billigste husdyrhold - og det kan godt lade sig gøre. 

Jeg er uddannet agronom med speciale indenfor husdyrhold og økologi. Jeg har de sidste 15 år beskæftiget mig med alle aspekter af det, at have et landbrug - og især med fokus på dig, der har husdyr på deltids- og hobbybasis. Altså alt lige fra at oprette et CHR-nummer til at indberette gødningsregnskab, sammensætte det rigtige foder til havehønsene eller finde årsagen til at dit får ikke bliver drægtigt.

Jeg er optaget af, at passe godt på den natur vi har omkring os og samtidig nyde alt hvad den har at give. At have dyr er en fantastisk oplevelse - men det skal være rart og også gerne udbytterigt. Jeg har en personlig mission om at få flere til at holde deres egne dyr - det behøver ikke være stort, men bare et par høns i haven til at give lækre æg eller et par får eller geder til at holde styr på græsset, har efter min mening så meget livskvalitet i sig, at det er helt skørt at lade være.

Selv bor jeg med min mand og vores 3 børn i udkanten af Helsingør.

Du kan få tips på min blog eller stille mig spørgsmål om alverdens ting - fang mig under kontakt.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Mig og 2 af mine dejlige børn