Hobbyhusdyr

"Liv i haven, gi'r glæde i maven"

Mangler du gødning?

Ja, det er måske en lidt mærkelig overskrift. Og det har jo ikke helt noget med reelt husdyrhold at gøre - og så alligevel. For jeg faldt over en ret sjov side forleden dag. Og det passede faktisk lige med at jeg selv gik og spredte hønsemøg fra mine egne skønne hønse-damer i min køkkenhave. Det er nemlig lige nu, det gælder om at fylde godt med næringsstoffer i jorden i køkkenhaven så den er klar til næste vækstsæson.

Nå, men altså - jeg gik der med min gødning og så tænkte jeg, at der måske er nogen af jer derude der mangler gødning - og så skal I altså ikke snydes for det her smarte fif - www.gratisgødning.dk. Jeg har intet med konceptet at gøre, men står du og mangler til din dejlige køkkenhave, så prøv det. Din køkkenhave vil takke dig og din familie vil elske det næste år når I kan høste gulerødder så store som børne-arme :-)

God fornøjelse!